O

Loading...

Zelf doen of hulp zoeken

Oncokompas geeft je inzicht in hoe jij ervoor staat. Bijvoorbeeld op het gebied van vermoeidheid, angst, werk, relaties, leefstijl en financiën. Ook onderwerpen die moeilijk te benoemen zijn of onbewust toch een rol spelen komen naar voren.

Je krijgt adviezen, tips en suggesties gericht op jouw specifieke situatie, die je in een overzicht kunt bewaren. Welke stappen kun je zelf nog zetten, waar heb je anderen bij nodig, welke hulp is beschikbaar en waar kun je deze vinden?

Alle Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden het gebruik van Oncokompas. Het gaat niet ten koste van je eigen risico!

Hoe werkt Oncokompas?

Oncokompas gebruikt een zorgvuldig samengestelde vragenlijst om tot een gericht advies te komen.  Je bepaalt zelf hoe en wanneer je Oncokompas gebruikt. Vooraf kies je of je alle vragen invult of alleen de vragen die betrekking hebben op een onderwerp waar je meer over wilt weten. De vragen die je krijgt, hangen af van de antwoorden die je geeft. Je kunt de vragenlijst steeds opnieuw invullen en zo jouw ‘vorderingen’ of situatie volgen. De uitkomsten kun je printen en bespreken met bijvoorbeeld je partner, arts of verpleegkundige.

Nadat je bent ingelogd kom je op de Homepagina van jouw Oncokompas:

Inlogscherm Oncokompas
Oncokompas Homepagina

Oncokompas kan je in drie stappen meer inzicht en richting geven:

Stap 1: Meten

Je vult een digitale vragenlijst in. De vragen die je krijgt hangen af van de onderwerpen die je hebt gekozen en de antwoorden die je geeft. Je beantwoordt alleen de vragen die op jouw situatie van toepassing zijn.

Onderwerpskeuze scherm Oncokompas

Stap 2: Weten

Op basis van jouw antwoorden krijg je een helder overzicht per onderwerp uit de vragenlijst. De adviezen, tips en suggesties die hieruit voortkomen, zijn toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Welzijnsoverzicht Oncokompas

Stap 3: Doen

Jij bepaalt zelf welke hulpbronnen je kiest en wat je doet met de adviezen die je krijgt.

Hulpbronnenscherm Oncokompas
Adviesscherm Oncokompas

Je kunt de vragenlijst steeds opnieuw invullen en zo ‘jouw vorderingen’ of situatie in de tijd volgen.

Dossier scherm Oncokompas
Bekijk de demo
Aanmelden