Het Oncokompas2.0 helpt u om inzicht te krijgen in uw kwaliteit van leven. Ook krijgt u een persoonlijk overzicht van begeleidende zorg.Oncokompas2.0 – Steun bij het leven met kanker


De diagnose kanker heeft een grote impact op uw leven en dat van de mensen om u heen. U wilt in deze situatie zo goed mogelijk verder met uw leven, ondanks uw ziekte. Het Oncokompas2.0 helpt u om de draad weer op te pakken. U krijgt een compleet en persoonlijk overzicht van de mogelijkheden voor begeleidende zorg.

For an English version of the animation video please send an email to oncokompas@vu.nl.

Aanmelden?

Aanmelden is mogelijk via de oncoloog of oncologie-verpleegkundige van het ziekenhuis waar u bent/wordt behandeld. Indien zij u niet kunnen aanmelden, neem dan contact op met de helpdesk.Wat is het Oncokompas2.0?

Het Oncokompas2.0 maakt een totaalplaatje van uw kwaliteit van leven door te kijken naar uw leefstijl, fysiek, psychisch en sociaal functioneren en levensvragen.

Lees meer over Oncokompas2.0

Hoe werkt het?

Het Oncokompas2.0 volgt het principe van meten-weten-doen. Met het Oncokompas2.0 maakt iemand zijn of haar eigen persoonlijke welzijnsdossier.

Hoe werkt het Oncokompas2.0

Onderzoek & Ontwikkeling

Het Oncokompas2.0 is ontwikkeld aan de hand van een stapsgewijze eHealth ontwikkelcyclus.
Lees meer over onderzoek