De beste begeleidende zorg bij kanker

Beste begeleidende zorg

De diagnose kanker heeft een grote impact op uw leven en dat van de mensen om u heen. U wilt in deze situatie zo goed mogelijk verder met uw leven, ondanks uw ziekte. Het Oncokompas helpt u om de draad weer op te pakken. U krijgt een compleet en persoonlijk overzicht van de mogelijkheden voor begeleidende zorg.

Totaalplaatje van uw kwaliteit van leven

Het Oncokompas maakt een totaalplaatje van uw kwaliteit van leven door te kijken naar uw leefstijl, fysiek, psychisch en sociaal functioneren en levensvragen. Zaken als gezonde voeding en zingeving komen aan de orde, maar ook klachten die veel voorkomen zoals vermoeidheid en angst. Van enkel het invullen van vragenlijsten is niemand gezonder geworden. Het Oncokompas koppelt uw totaalplaatje aan concrete stappen die u kunt nemen om uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Zelf als het kan, met hulp als het moet

Op basis van uw kwaliteit van leven, uw gezondheidstoestand, persoonlijkheid en motivatie selecteert het Oncokompas zorgaanbieders die voor u het meest geschikt zijn. Dit betreffen doorverwijzingen naar zelfhulpprogramma’s of gespecialiseerde zorg. Het Oncokompas heeft geen commerciële relatie met deze zorgaanbieders.